Rohloff Speedhubit, tarvikkeet ja varaosat

Bike Station kasaa Rohloff Speedhub -kiekkosi.
Bike Station on kokenut Rohloff Speedhub -kiekkojen kasaaja. Teemme työn Rohloffin vaatimusten mukaisesti. Jokainen Bike Stationin kasaama kiekko täyttää kaikki Rohloffin vaatimukset.

Katso Wheel Station -albumista tilaustyönä käsin kasaamiamme kiekkoja sekä Custom Station albumista löytyviä, valmiita custom-pyöriä Bike Station -kiekoilla.

Jos suunnittelet uuden polkupyörän rakentamista tai haluat päivittää nykyisen pyöräsi tulevaa reissua varten sellaiseksi, että ajo on silkkaa nautintoa, saatamme sinut rakennusprosessin läpi tavoitteeseen. Soita meille tai sovi tapaaminen kanssamme saadaksesi tarkemmat tiedot vaihtoehdoista, joilla toteutetaan juuri sinun tarpeisiisi räätälöity pyörä.

Rohloff SPEEDHUB 500/14 CC standardirungoille, joissa on pystysuuntainen takahaarukanpää
Ontto akseli, pikalinkun kanssa käytettäväksi.

Pakkaus sisältää:
– pikakiinnitettävän navan – akselivälilevyn (CC) pikakiinnitintä varten
– vaihtajan kaapelisarja
– kaikki pikavapauttimen osat
– momenttituki
– kiertovaihdekahva
– ketjunkiristin

Kuvaus
Rohloff SPEEDHUB 500/14 CC DB OEM runkoihin, joissa on Rohloff-takahaarukanpäät

Settiin sisältyvät:
– Pikakiinnitettävä napa, jonka kuoren kannessa on Rohloff Spezial (IS 2000 -standardi)-jarrulevyn kiinnitysmahdollisuus
– kiertovaihdekahva
– vaihtajan kaapelisarja
– ulkopuolinen vaihteenohjain
– CC OEM akselivälilevy erityisille takahaarukanpäille

Ketjunkiristin ja jarrulevy eivät sisälly pakettiin.

Ykkösvalinta MTB-, hybridi, matkapyörä- ym. käyttöön…
tarvitset tätä silloin, kun on tosi kyseessä!

Suositeltavissa myös siksi, että:
1. se tuottaa jo matalalla ajonopeudella paljon sähköä esim. halogeenivalonheittimelle, älypuhelinten laturille ja GPS-laitteille tai akun lataamiseen,
2. siinä on 6-reikäinen jarrulevyn kiinnityspaikka kansainvälisen standardin (IS2000) mukaisesti.
3. se on kevytkulkuinen
4. ja pitkäikäinen.

Tekniset tiedot
Teho: 6V/3W saksalaisen StVZO-hyväksynnän mukaan.
Hyväksyntä: ~~~ K 834 16″-29″
Pyöräkokoihin: 16″-29″
Hyötysuhde: 65% 15 km/h vauhdissa 622 renkaalla
Tehokkuus tyhjäkäynnillä: 0,5 Wattia/15 km/h 622 koon renkaalla
Magneettiroottori: Neodym-Eisen-Bor, 26-napainen
Kontaktit: 4,8 mm-litteä liitin, kaksinapainen, maadoittamaton
Akseli: Ontto akseli Ø 10 mm, kylmämuokatusta, ruostumattomasta teräksestä
Laakeri: Vakokuulalaakeri 629 2RSH (SKF)
Navan kuori: Alumiinia 6082 T6
Tiiviste: labyrinttitiiviste ja tiivisterenkaat, paineentasaussysteemi
Paino: 465 g (ilman linkkua)

Napa on rakennettu tähänastisen standardin mukaan: 6 Voltin jännite ja 3 Watin teho, jotka saavutetaan noin 15 km/h kohdalla.
Suuremman laipanhalkaisijan sekä laipan etäisyyden ansiosta SON 28 klassik on ykkösvalinta myös erityisen korkeissa mekaanisissa rasituksissa.

SONin maine markkinoiden vankimpana ja pitkäikäisimpänä napadynamona perustuu yli 70.000 myytyyn kappaleeseen vuodesta 2000 lähtien.

Vuonna 2002 ensimmäistä kertaa SON 28 klassik:aan käytetty paineentasaussysteemi suojaa nykyään tehokkaasti kaikkia SON-malleja veden sisään pääsemiseltä.

Visit the Bike Station picture albums to see a selection of some of our completed customizations featuring this Schmidt hub dynamo.


Sähköpyörien sähköinen vaihteen vaihtaminen Rohloff E-14 avulla

Uusi Rohloff E-14 -vaihdemekanismi yhdistää kaikki olemassa olevat Rohloff SPEEDHUB 500/14 -yksiköt Bosch eBike -järjestelmän eShift-toimintoon, mikä parantaa pyöräilykokemusta ilman loppua.
Moottori ja vaihteisto kommunikoivat jatkuvasti keskenään synkronoidun, sujuvan siirtoprosessin aikaansaamiseksi tarpeen mukaan. Tulos: – tyylikäs, nopea ja tehokas vaihtoprosessi, joka antaa pyöräilijöille erittäin miellyttävän ajokokemuksen.
Rohloff SPEEDHUB on täydellinen täydentävä voimansiirto kaikille suuritehoisille keskimoottoripyörille. Todistettu luotettavuus ja yli 300 000 km: n dokumentoidut mittarilukemat ovat vahvistaneet SPEEDHUBin maineen ainoana todella kestävänä polkupyörän vaihteistona. Toinen, yhtä tärkeä näkökohta E-pyöräilijöille on heidän vetoyksikkönsä yleinen tehokkuus. Jokainen menetetty tehon teho tarkoittaa suoraan menetettyä akkua, ja kuten jokainen E-pyöräilijä tietää, akun kantama on kriittinen, jotta voit nauttia ajamisesta täysin.
Sellaisenaan erittäin tehokkaan voimansiirron käyttö laajentaa akkujen kantoa ja varmistaa, että jokainen tuotettu ihmisen teho käytetään tehokkaasti.
Tällöin akun latausjaksot vähenevät, mikä pidentää myös huomattavasti kunkin akun käyttöikää. Rohloff SPEEDHUBs tarjoaa suurimman kokonaisvaihteiston, joka on käytettävissä keskimoottoristen Ebike-moottoreiden kanssa, ja tarjoaa siten itsensä täydellisesti sopivimmaksi voimansiirroksi nopeimmin kasvavalle Ebike-markkinasegmentille – E-MTB: lle. Siitä huolimatta sähköiset kiertopyörät, E-Cargo-pyörät ja jopa nopeimmat S-Pedelecs hyötyvät suuresta välityssuhteesta. Aina kun vaaditaan laaja vaihteistoalue, joka antaa pyöräilijöille mahdollisuuden kulkea nopeasti pitkiä matkoja, sekä tasaisesti että alamäkeen, mutta tarjoaa myös tarpeeksi matalia vaihdetta kiipeämään takaisin ylämäkeen, SPEEDHUB toimittaa.
Rohloff on erittäin tyytyväinen voidessaan tarjota E-bike drive-train -paketin yhteistyössä Boschin, Euroopan johtavan sähköpyörämoottorivalmistajan, kanssa kaikille premium-luokan e-polkupyörille.

Rohloff E-14 -vaihteistomekanismi kommunikoi ja synkronoi vaihdeprosessin Bosch e-Bike -järjestelmän kanssa CAN-väyläliitännän kautta. Tämän kautta E-14-vaihteisto saa tarvittavan tehon (samanlainen kuin integroitu valaistusjärjestelmä). Vaihtoprosessi on yhdistelmä kokeiltua ja luotettua SPEEDHUB-vaihdetta ja uutta sähköistä E-14-vaihteistoa. Vanha kaapelilla toimiva kääntövaihde on korvattu tyylikkäällä, 3-painikkeisella vaihdevivulla. Ergonominen vaihtoväline sisältää selkeästi määritellyt plus- ja ‘-’ painikkeet, jotka kerran painettuna siirtävät SPEEDHUBin alle 200 ms: iin. Jos näitä painikkeita pidetään painettuna, E-14-yksikkö siirtyy Multishift Mode -tilaan ja vaihtaa 3 vaihdetta kerrallaan peräkkäin, kunnes se vapautetaan. Sellaisenaan, täydellinen vaihto kaikkien käytettävissä olevien vaihteiden välillä, # 1 – 14, on mahdollista vain 3 sekunnissa!

E-14-vaihteisto sisältää automaattisen vaihdon, jolloin täydellinen pysähtyminen saa järjestelmän vaihtamaan ennalta ohjelmoituun vaihteeseen, mikä on erityisen kätevä ominaisuus modernille kaupunkipyöräilijälle. Sähköpyörät muuttavat nopeasti kaupunkiliikenteen kasvoja. Lisäksi kaikki eShift-yhteensopivat Bosch-näytöt (kuten Intuvia ja Nyon) ilmoittavat, mikä SPEEDHUB-vaihde on valittuna kulloinkin.

”Yhä useammat ihmiset kääntyvät päivittäisen työmatkansa vuoksi e-pyörän sijaan auton, skootterin tai bussin sijaan. Nämä asiakkaat vaativat samanlaista laatua ja luotettavuutta, jos tämä suuntaus halutaan vakiinnuttaa. ”Me Rohloffilla olemme SPEEDHUB 500/14: n avulla osoittaneet viimeisten 20 vuoden aikana, että kestävän, luotettavan ja vähän huoltoa tarvitsevan polkupyörävaihteiston rakentaminen on täysin mahdollista.

Uusi elektroninen vaihdemekanismi ”E-14” täydentää täydellisesti rikkoutumattomaa mekaanista vaihdetta ”- Werner Schiller, toimitusjohtaja. Rohloff AG.

Sähköinen Rohloff E-14 on saatavana mallivuonna 2018. Odotamme ensimmäisten E-14-varustettujen tuotantopyörien olevan saatavilla vähittäismyymälöistä syksystä 2017.

Tietoja Rohloff AG: stä

Barbara ja Bernhard Rohloff perustivat Rohloffin Kasseliin Rohloff GmbH: ksi vuonna 1986. Rohloff valmisti alussa vain nyt legendaarisia SLT99-vaihtajaketjuja. SPEEDHUB 500/14 -polkupyörävälineiden julkinen esittely ja myöhempi tuotanto seurasivat vuosikymmeniä myöhemmin vuonna 1996. Ainutlaatuinen 14-vaihteinen IGH, joka tarjoaa 526%: n kokonaisvaihteiston jopa 13,6%: n lisäyksillä, vahvisti nopeasti mainettaan ensiluokkaisena tuotteena. itse asennettu kaikenlaisiin laadukkaiden valmistajien huippuluokan polkupyöriin. Vuonna 2004 GmbH muuttui ”AG: ksi”. Rohloff AG: n palveluksessa palvelemme tällä hetkellä 45 henkilöä pääkonttorissamme Fuldatalissa, Saksassa. Olemme ylpeitä voidessamme todeta, että olemme yhdessä tuottaneet yli neljännesmiljoonaa SPEEDHUBia, jotka 35 maailmanlaajuisen jakelija- ja jälleenmyyjäverkostomme ansiosta , ovat mahdollistaneet pyöräilijöiden pääsyn planeetan syrjäisimmille alueille.